Professionele beveiliging nodig ? Bel ons op

+5999 767 4995

Alarmmonitoring en -opvolging

Goed beveiligde bedrijfspanden en of woningen lopen degelijk minder risico op inbraak, zeker gebouwen die duidelijk beveiligd zijn schrikken kwaadwillende preventief af. Ook inbraakbeveiliging zoals een alarminstallatie maakt uw bedrijfspand en of woning minder attractief voor onbevoegden. Zodra een onbevoegd persoon uw bedrijfspand en of woning probeert binnen te komen, wordt hier direct een melding van doorgestuurd naar de meldkamer van O.B.D.

Zo gaat het in zijn werk

De mobiele surveillant van O.B.D komt direct in actie nadat er een melding binnenkomt via de meldkamer. Binnen een zo’n minder dan 15 minuten is de surveillant aanwezig bij uw bedrijfspand en of woning om de alarmsituatie ter plekke te analyseren en te controleren. Het pand en of woning wordt eerst aan de buitenkant geïnspecteerd op inbraaksporen en de ruimte waar het alarm is afgegaan wordt zorgvuldig gecontroleerd. Is er sprake van een loos alarm, dan zal onze surveillant – na het opsporen en opheffen van de oorzaak en het maken van een rapportage – zijn ronde voortzetten. Bij constatering van inbraak, brand of vandalisme, worden er stappen ondernomen en de betreffende hulpdiensten ingeschakeld. In alle gevallen wordt er een rapportage gemaakt en wordt u als eigenaar (of een andere eerste contactpersoon) direct op de hoogte gebracht.

Uw veiligheid is onze eerste prioriteit!

Wij zorgen ervoor dat u het pand en of woning met een gerust hart kunt verlaten. U, uw gezinsleden of uw personeel hoeft niet meer midden in de dag en/of nacht terug naar het pand of woning voor alarmopvolging. 24 uur per dag staat onze surveillant klaar om eventuele inbrekers of andere overlastveroorzakers op te sporen.

Met een O.B.D alarmabonnement krijgt u 24 uur per dag bereikbaarheid én alarmopvolging.

Meer informatie over het alarmabonnement en onze inbraakbeveiliging?