Professionele beveiliging nodig ? Bel ons op

+5999 767 4995

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance bewaakt uw pand tegen vandalisme, inbraak en andere risicofactoren. De zichtbare mobiele surveillance rond uw pand vermindert risico’s en draagt bij aan het gevoel van veiligheid van zowel u als uw personeel.

Preventief surveilleren

De mobiele surveillancedienst gaat preventief te werk. Op de door u gewenste tijdstippen of wisselende tijdstippen zijn wij aanwezig rondom uw pand om de situatie nauwlettend in de gaten te houden. Bij verdachte situaties of onraad, handelen de surveillanten snel en effectief: ze werken intensief samen met de politie, beschikken over de modernste communicatiemiddelen.

De surveillanten controleren op

  • Verdachte personen
  • Openstaande deuren, ramen, hekken
  • Onbevoegd geparkeerde auto’s, scooters, etc.
  • Vernielingen, vandalisme, inbraak
  • De veiligheid van objecten zoals containers, vrachtwagens etc.
  • Brandrisico

Surveillance op maat

In gesprek met u wordt dienstverlening van de surveillance op maat ingevuld. Als basis gebruiken wij daarvoor de door u opgestelde instructies en waar nodig vullen we de dienstverlening aan met handelingen die onvoorzien waren. Bijvoorbeeld tijdelijke extra beveiliging of extra inspecties, het verwijderen van obstakels of andere onvoorziene omstandigheden. Dit koppelen we uiteraard altijd naar u terug.

U ontvangt rapportages of bijzonderheden naar wens telefonisch of per e-mail.

Wilt u uw pand of ander object ook met een gerust hart achterlaten?

Op de surveillanten van O.B.D kunt u vertrouwen