Professionele beveiliging nodig ? Bel ons op

+5999 767 4995

Object beveiliging

O.B.D kunt u ook contracteren voor tijdelijke of permanente beveiliging van uw bedrijfspanden zoals winkelcentra, scholen, kantoren, supermarkten, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen. Onze medewerkers zijn desgevraagd dagelijks in het bedrijfspand aanwezig.

Criminaliteit beperkt u tot het minimum in deze onvoorspelbare maatschappij waar beveiliging niet meer weg te denken is. Het gevoel, dat u thuis goed kunt slapen zonder zich zorgen te hoeven maken over uw bedrijfspand, dat maakt het verschil.

Uniek beveiligingsplan en risico-analyse voor elk object

Elk object heeft een uniek beveiligingsplan nodig. Geen object is hetzelfde, daar is maatwerk voor nodig. Na een beveiligingsplan in overleg met de klant te hebben opgesteld wordt er een grondige risico-inventarisatie en -analyse opgesteld, zodat we kunnen determineren wat de risicogebieden zijn binnen uw organisatie waar we vervolgens een plan van aanpak voor kunnen realiseren.

Na het uitvoeren wordt er gekeken welke afspraken we met brandweer en politie kunnen maken voor een perfecte samenwerking met deze instanties in geval van een calamiteit.

Object beveiligings-beambten met een de juiste uitstraling en sociale vaardigheden

Onze object beveiligings-beambten hebben een dienstbare, representatieve en vastberaden uitstraling. De sociale vaardigheden komen tot uiting wanneer er in een conflictsituatie respectvol en oplossingsgericht te werk wordt gegaan.

Wilt u weten wat een object beveiligings-beambten van O.B.D voor u kan betekenen?