Professionele beveiliging nodig ?  Bel ons op

+5999 767 4995

Beveiliging tijdens Coronacrisis

sep 7, 2020

Het is een zorgwekkende en onrustige tijd voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Het gevoel van angst en kwetsbaarheid neemt dagelijks toe, een blik op de toekomst is op dit moment onzeker en vol met vragen. Hoe zit het eigenlijk met beveiliging tijdens coronacrisis? Hoe veilig is mijn onderneming als deze dicht is, maar ook als het open is? Denk hierbij aan het aantal mensen wat wellicht in de nabije toekomst maximaal in een winkel aanwezig kan en mag zijn. Hoe veilig is mijn woning als er onverhoopt niemand aanwezig is?

Het Coronavirus ofwel COVID-19 heeft ons in zijn grip
Het verschil tussen veilig zijn en je veilig voelen is sterk voelbaar in onze maatschappij. Het cancelen en verzetten van evenementen en locaties is bij ons dan ook voelbaar. Ook wij zien veel ondernemers die zoeken naar oplossingen en creatief omgaan met de kennis en de middelen die zij hebben.

Operationele Beveiliging Dienst voor beveiliging van leegstaande kantoren, winkels en gebouwen
Ook wij helpen met betrekking tot veiligheid graag met u mee, door mee te denken in oplossingen. Onderdeel van onze diensten is dan ook objectbeveiliging. Het fysiek beveiligen van op dit moment veelal leegstaande gebouwen, kantoren, winkels en gebouwen.

Contact over beveiliging tijdens coronacrisis
In deze tijden staan wij, zoals altijd, iedereen bij met het creëren van veilige omgevingen. Ook voor het beveiligen van objecten, zoals gebouwen, kantoren en winkelcentra helpen wij met advies en daadkracht om samen zo goed mogelijk door deze crisis heen te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +5999 767-4995 voor vragen en geven iedereen graag tips mee. Ons offerte aanvragen formulier is zoals gebruikelijk 24/7 beschikbaar. Dus heb je vragen, schroom dan niet om contact op te nemen, wij zijn er altijd om u te helpen.