Professionele beveiliging nodig ?  Bel ons op

+5999 767 4995

3 tips en tricks om je huis te beveiligen

aug 31, 2020

Een inbraak is een van de meest ingrijpende ervaringen die je kunt meemaken. Een poging tot inbraak en andere gevaren voor jou en jouw inboedel kan redelijk gemakkelijk voorkomen worden. En om het jou nog gemakkelijker te maken bieden we je deze tips zodat de kans op een inbraak bij jou thuis geminimaliseerd wordt. Lees vooral verder en ontdek hoe eenvoudig het beveiligen kan zijn.

Tip: 1 Schaf een alarmsysteem aan
Tegenwoordig zie je steeds meer huishoudens met een alarmsysteem. Een alarmsysteem bewaakt de veiligheid van je eigendommen. Een alarm is veelzijdig en bevat meerdere componenten. Een alarmsysteem bestaat over het algemeen uit:

  • Een centraal bedieningspaneel
  • Contactsensoren voor deuren en ramen
  • Een sirene
  • Aansluiting bij de alarmcentrale

Een uitgebreider alarmsysteem bevat vaak ook nog:

  • Rookmelders
  • Bewegingsmelders
  • Raammageneten

Tip 2: Buitenverlichting
Inbrekers opereren het liefst in het donker van de nacht. De waarde van een goede buitenverlichting is erg onderschat. Door bijvoorbeeld bouwlampen te plaatsen worden inbrekers letterlijk in de spotlights gezet.

Tip 3: Overzicht en controle met camerabewaking
De eerste functie van bewakingscamera’s is het afschrikken van inbrekers. Ook zie je altijd en overal wat erin en om je woning gebeurt. En mochten de inbrekers toch tot een inbraak komen, dan kijk je dankzij je camerabewaking direct terug en spoor je de inbrekers gemakkelijk op.

Daar doen we het voor.