Professionele beveiliging nodig ?  Bel ons op

+5999 767 4995

Een rustgevend idee en een veilig gevoel

jul 22, 2020

Alarmsysteem
Een alarmsysteem met camerasysteem is tegenwoordig hard nodig om een woning extra te beveiligen. Helaas kunnen we bijna niet meer zonder een systeem om ons huis veiliger te maken. Een alarmsysteem in combinatie met een camerasysteem zorgt ervoor dat je woning optimaal beveiligd is tegen inbrekers. Natuurlijk kan er nog wel ingebroken worden maar de kans neemt flink af met een camerasysteem. Inbrekers denken nog wel een keer na voordat ze inbreken. Daarnaast heb je ze helder in beeld na de inbraak. Als je geluk hebt dan is het vaak ook nog eens een bekende van de politie. Het gevolg is dat de politie precies weet waar ze moeten zoeken.

Een alarmsysteem combineren met camerasysteem en Particuliere Alarm Centrale
Tegenwoordig heb je revolutionaire camerasystemen waarbij deze gekoppeld is aan een alarmsysteem. Deze systemen werken vaak via een internetverbinding en kan je in de gaten houden via de meldkamer van een Particuliere Alarm Centrale. Mede deze weg kunnen ze zien wat zich afspeelt bij je woning op het moment dat je alarm is afgegaan. Je kan ook een systeem aanschaffen met bewegingsmelder. Ze krijgen dan precies te zien dat er iemand door je huis loopt. Voor jou kan dit een reden zijn om u veiliger zowel in huis als buiten huis te voelen. De beveiligers kan zo snel ter plaatsen zijn zelfs als je aan de andere kant van de wereld op vakantie bent.

Steeds meer particulieren schaffen daarom een alarmsysteem aan. Maar een alarmsysteem zonder adequate opvolging is niet veel waard. Wij staan voor u klaar met directe alarmopvolging en professionele beveiligingsmedewerkers, in duidelijk herkenbare surveillanceauto’s.  Een rustgevend idee en een veilig gevoel. Daar doen we het voor.