Professionele beveiliging nodig ?  Bel ons op

+5999 767 4995

Onze veiligheid rust niet meer alleen op de brede schouders van de politie

jul 17, 2020

Onze veiligheid rust niet meer alleen op de brede schouders van de politie. De dames en heren van de particuliere beveiliging zetten zich ook dag en nacht in voor ons wel en wee. Sterker nog, de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties zegt dat ’s nachts zelfs meer beveiligers op de been zijn dan politiemensen.

Beveiligers zijn niet meer weg te denken, we kunnen eigenlijk niet meer zonder ze. Er bestaan veel clichés over beveiligers. De film Observe and Report zet ze netjes voor u op een rij. Beveiligers zijn incompetent, laaggeschoold, onderbetaald en machtsgeil. Maar is dit wel zo? Nou, niet. Loop eens een luchthaven binnen, of ga eens naar een evenement. Erg veel mensen vertrouwen er toch maar blindelings op dat beveiligers ons vege lijf beschermen tegen kwaad. Naar mijn mening doen ze dat over het algemeen goed. Maar als u een keertje een chagrijnige blik krijgt toegeworpen, of als u even niet heel vriendelijk te woord wordt gestaan dan komt dat wellicht door al die clichés.

Particuliere beveiligers zijn onmisbaar geworden. Iedere minuut wordt ergens op Curaçao ingebroken. Een radio en een televisie zijn vervangbaar, maar spullen met een emotionele waarde niet. Voorkom onaangename ervaringen en neem de juiste maatregelen om inbrekers een stapje voor te zijn.  

Met bijna zoveel beveiligers als politiemensen kunnen we niet meer om ze heen. Wij zijn hun dankbaar!